Információ » (+36) 70 325 1915

Imodifa gyártói oldal

Cégünk 2003 óta beltéri ajtók gyártásával foglalkozik. Ügyfeleink 130 lehetőség közül tudják kiválasztani az ajtóik mintáját, amit több mint 70 színben tudunk legyártani, az ön lakásának, irodájának, üzletének arculatához illően. Ajtóink sajátossága a jó hőszigetelés, hangszigetelés és a kiváló minőség.

Debrecenben történik a gyártás, de viszonteladóink az ország több pontján forgalmazzák termékeinket.

Autóalkatrész

ZUK alkatrész, UAZ alkatrész, GAZ alkatrész, GAZELLA alkatrész, Gazella Steyr, LUBLIN alkatrész, AVIA alkatrész, ROBUR alkatrész, BARKASZ alkatrész, LATVIA alkatrész, Rába alkatrész, Ifa alkatrész, Ikarusz alkatrész de vállalunk egyedi alkatrészek beszerzését és gyártását is.

Belföldi szállítás és fuvarozás

Cégünk 2010-ben, azzal a céllal jött létre, hogy minőségi logisztikai szolgáltatást nyújtson kedvező áron, rövid határidővel nemzetközi szállítás, belföldi fuvarozás, expressz szállítás és hűtőkocsis szállítás profillal. Bár a cég fiatal, de a tulajdonos, és az összes munkatársunk, beleértve a gépkocsivezetőket is, évtizedekre visszanyúló, teljes körű tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi raklapos árufuvarozás területén. Szolgáltatásainkat mindig megbízóink érdekeit szem előtt tartva végezzük el. Megbízható, rugalmas ügyintézés, ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységünket. Munkatársaink arra törekednek, hogy ami Önnek teher, az nekünk megbízás legyen!

Hűtött árú szállítása, temperált szállítás

Belföldi és nemzetközi furgonos szállítás. Temperált árúk és gyógyszer szállítás.

A gépkocsiparkunkban található járművekkel vállalunk raklapos szállítást, fuvart, hűtött gépkocsikkal 25 fok és -20 fok közötti fuvart is vállalunk. Hűtőkocsis furgonjaink 5 raklap befogadóképességgel európa szerte -nemzetközi vagy belföldi expressz
gyorsasággal juttatják célba a kívánt hőmérsékletre érzékeny árut.

Bevásárlás az interneten

Napi és heti nagybevásárlását végezze nálunk. Kedvező ár, gyors szállítás otthonába. A bevásárlócentrum.hu internetes áruház létrehozásánál elsődleges szempont volt, hogy a jó minőségű termékeket nagyon kedvező áron tudjuk értékesíteni. A forgalmazott termékek minőségileg ellenőrzött áruk, de a webáruházban a vásárlóink is minőségi ellenőrökké válhatnak, mert lehetőségük van a vásárolt terméket értékelni, véleményüket elmondani. Ha valamelyik árucikkre panasz érkezik, azt azonnal kivizsgáljuk és kivonjuk a forgalomból.

Tura és turisztika

Szeretne kikapcsolódni? A legjobb programok és szálláshelyek gyűjteményét itt találja.

Gyermek ruházat

A gyermek megszületésétől 14 éves koráig fantasztikus fejlődésen megy keresztül. Ennek során átlagosan tizenötször vált ruhaméretet, nyolcszor cseréli le a legkedveltebb játékait, és számtalan kiegészítőt használ.

Egy fiúgyermeknek háromszor-ötször annyi ruhaneműje lehet, mint az édesapjának, egy lánygyermek - a cipők kivételével - minimum versenyben van az édesanyjával a ruhái mennyiségét illetően.

A kereskedelem pontosan tisztában van azzal, a szülők erejükhöz mérten és azon felül mindent meg szeretnének adni gyermekeiknek.

Pizzéria

Már gyermekkoromban olyan volt, mintha olasz vér csörgedezett volna az ereimben. Egészen kicsi koromtól kezdve focista szerettem volna lenni. Ezen vágyam beteljesüléséért minden tőlem telhetőt meg is tettem. Nagy Milán szurkoló voltam, és minden érdekelt ami egy kicsit is kötődött Olaszországhoz. 1989 – ben édesapámtól kaptam egy eredeti Milán focimezt, ami a mai napig a pizzéria falát díszíti.

Mulatós zenekar

Nagy Ferenc vagyok, a barátoknak és azoknak akik ismernek, Fecó vagy Ferike.
Fellépéseket vállalok illetve vállalunk alkalmi rendezvényeken.
Ide sorolhatók az Esküvők, Bálok, Születésnapok, Házassági Évfordulók, Keresztelők, Osztálytalálkozók, Falunapok, stb.

Ablakgyártás

Cégünk több mint 25 éve foglalkozik üveg, tükör forgalmazással. 2011-ben nagy változás történt a cég életében, ekkor alakult a Civis Glass Kft amely 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás. Ekkor kezdtük el a műanyag nyílászárók, ajtó, ablak, erkélyajtó és árnyékolástechnikai termékek (redőny, reluxa, napellenző, rovarháló, szalagfüggöny, stb) forgalmazását és azzal kapcsolatos építőipari kivitelező tevékenységgel jelentünk meg Debrecenben, hogy a városban és vonzáskörzetében (no, meg az egész megyében) álljunk leendő ügyfeleink rendelkezésére.

Beltéri ajtók forgalmazása

Szeretnénk egy objektív és reális képet mutatni a jelenleg kapható ajtók előnyeiről és hátrányairól. Megmutatni az egyes alapanyagok közötti különbséget, valamint az egyes gyártástechnológiákból adódó kompromisszumokat. Reméljük miután elolvasta a füzetet tisztában lesz az alap fogalmakkal és a lehetőségekkel, hogy egy hosszú távra szóló felelős döntést hozzon.

Optimalizált weboldalak

Keresőoptimalizált link gyüjtemény cégek és magánszemélyek számára.

Az itt található weboldalak között szerepelnek éttermek, szórakoztató heyek, és szolgáltatók weboldalai.

Lumen beltéri ajtók

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy egy megjelenésében és minőségében felső kategóriás terméket mutassunk be vásárlóinknak. Az Imodifa LUMEN a gyártásban eltöltött 10 év minden tapasztalatát és a gépiparban használt technológiákat ötvözve egy egyedi, különleges, személyre szabott termékben ölt testet. Sajnos egyes alkatrészek a felső árkategóriában sem megfelelő minőségűek. A Lumen ajtók gyártásánál nem kötünk kompromisszumot. Az alkatrészeket saját magunk tervezzük és gyártjuk.

Toló és csuklós ajtó

Sokak számára egy egyszerű nyílászáró, két helyiség közötti térelválasztó. Kevesen gondolnak bele, hogy ez a teljesen hétköznapi „használati tárgy” rendelkezik hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonsággal, illetve a mai kor követelményeinek megfelelően már nem az unalmas minták, hétköznapi színek jellemzik, hanem modern színeivel és mintáival a lakás dísze is lehet.

Modern beltéri ajtók a gyártótól

Mindenki szeretné otthonosan érezni magát, amikor haza ér. Az esztétikában fontos szerepet játszik a beltéri ajtó. Tulajdonképpen csak az Imodifa beltéri ajtók készülnek egyedi vákuumfóliás módszerrel, az egész beltéri ajtó piacon. Az ajtók MDF alapanyagból készülnek, ez görcs, valamint feszültségmentes, homogén és ideális a nedvességtartalma. Éppen ezért az Imodifa beltéri ajtó soha nem fog vetemedni.

Hangszigetelt beltéri ajtók A városi lét egyik fő hátránya, hogy mindig zaj van, amely legtöbbször zavaró lehet, még azoknak is, akik megszokták a zajt. Az otthonát viszont zajmentessé változtathatja, erre alkalmas nyílászárókkal, hangszigetelt beltéri ajtókkal. A hangszigetelt beltéri ajtó árban nem sokkal több, mint a mindennapi ajtók, csak meg kell keresni azt az arculatot, amely illik Önhöz és cégünk legyártja.

 


 

 

Bejelentkezés

Keresőszavak

Esküvők, Bálok, Születésnapok, Házassági évfordulók, Keresztelők, Osztálytalálkozók, Falunapok, zenész, zenekar, lakodalom, esküvő, partyzenekar, mulatós zene, élőzene, pécs, báli, tánczenekar, rendezvényzenekar, lagzi, szilveszter, farsang, gólyabál, szalagavató

Nagy Ferenc

Telefon
+36/70-325-1915

Email:
fecozenesz@gmail.com

Facebook